Blog Detail

کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید

نام تجاری: MCT

کاربرد: این محصول روغنی است با  مقاومت حرارتی بالا که از آن می توان در صنعت شیرینی و شکلات مانند آدامس و ژله استفاده کرد. هم چنین، از این محصول می توان در اجزای تشکیل دهنده امولسیون آبمیوه ها و مخلوط چاشنی های خشک استفاده  کرد.

 کاربرد های دیگر: از این روغن نه تنها در صنایع غذایی، بلکه در لوازم آرایشی و بهداشتی و  مکمل های غذایی می توان بهره گرفت.

بهترین زمان برای نگه داری: 24 ماه پس از تاریخ تولید

بسته بندی: